Kulmakaapin uusi ilme

Kesäkuussa aloitettu pesu- ja pukuhuonetilojen remontti alkaa vähitellen olla ihan hyvällä mallilla. Sauna- ja pesuhuone ovat valmiina ja pukuhuoneenkin puolella tehtävälistalla on enää seinäpaneelien käsittely ja listoitus. Niinpä uskallan tässä kohtaa sanoa. että ehdottomasti alakerran remontin suhteen alamme olla jo voiton puolella.

Pukuhuone on tilana pitkänomainen ja verrattain kapea, joten toimivaa kalustusta tilaan suunniteltaessa on tämä tosiasia otettava huomioon. Pukuhuoneessa oli ennen remonttia talon edelliseltä asukkaalta peritty kulmakaappi, joka ei nyt ehkä ihan ole se itselleni mieleisin säilytyskaluste.

Hetken jopa harkitsin kulmakaapin kierrättämistä seuraavalle omistajalle, mutta melko nopeasti pukuhuonetta mittaillessani kuitenkin huomasin, että kulmakaappi on oikeastaan lähes ainoa tilan käytön kannalta järkevä ratkaisu. Tavoitteenani kuitenkin oli sijoittaa säilytyskalusteet niin, että pukuhuoneeseen jää riittävää ”väljyyttä”, eikä kenenkään tarvitse ”kolhia” itseään lipastojen tai kaappien nurkkiin.

Hyvä juttu, eräästä toisesta projektista oli jäänyt mielestäni ihan hauskasti pukuhuoneen lattialaatan kanssa ”keskustelevaa” tapettia…

Edellä esitetyin perustein kulmakaappi siis ansaitsi ehdottomasti paikkansa remontoidussa pukuhuoneessamme, mutta ei kyllä ihan alkuperäisessä asussaan. Hieman nimittäin päätin kaappia somistaa enemmän omaan makuuni sopivaksi. Luonnonvaaleaa kalustemaalia ja eräästä toisesta projektista ylijäänyttä tapettia. Moni olisi varmasti jo osannut tuunaamisen lopettaa tähän, mutta minä olen minä… Eikä käsin virkattua pitsiä voi mielestäni koskaan olla liikaa 😊

Monen makuun kulmakaappi sai ehkä hieman ylitse pursuavan määrän romantiikkaa ja hörhelöä ylleen, mutta omaa silmääni kulmakaapin uusi ilme miellyttää, ainakin toistaiseksi. Mikäli mieli muuttuu (ja aina välillähän näinkin käy) on kaapin ilmettä helppo uudistaa vaihtamalla sisäosien tapettia ja poistamalla pitsit…

Mukavaa viikonloppua toivotellen, SusannaK

Haluatko saada uunituoreeltaan tiedon seuraavasta blogipostauksesta. Mikäli haluat lukea pieniä tarinoita kukkulan päälle rakennetusta keltaisesta talosta, sen ympäristöstä ja asukkaista, ota seurantaan Facebook-profiilini

https://www.facebook.com/SusannaK-Rakkaudesta-lajiin-2760697964003949/

Voit seurata blogiani myös   https://www.blogit.fi/susannak

Please follow and like us:

2 kommenttia artikkeliin “Kulmakaapin uusi ilme

  1. Moikka ,sattumalta törmäsin blogiisi 😊
    Olisko sulla vielä tallella tuon ”tuunaus-tapetin”tietoja 🤔 Voisi sopia meille keittiöön 🥰

    1. Hei, tapetti on Duro Gammalsvenska-mallistosta, josta löytyy mielestäni aika paljon kivoja perinnetapettimalleja 🙂 Terv. Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *