Puutarhan tonttuovi

Joskus, ihan vaan joskus, on kiva tehdä asioita, koska huvittaa vaikka niissä ei oikeasti olisikaan vallitsevaan tilanteeseen nähden järjen häivää. Näin kävi itselleni tuossa menneellä viikolla. Suuri inspiraatio syntyi jälleen kerran internetin ihmeellisessä maailmassa surffaillessani… Tonttuovi, minkä sitä ihminen lopulta itselleen voi, kun huomaa, että leikkimökin edusta suorastaan ”huutaa” tonttuovea 😊

Tuumasta toimeen… Suuri visioni asian suhteen oli, että tonttuovi rakennetaan leikkimökin kuistin edustalle. Täydellinen sijainti puutarhassani muuten, mutta tuo onneton leikkimökki oli vain ajan saatossa päässyt ränsistymään niin paljon, että hyvällä tahdollakaan en oikein voinut ränsistymistä tulkita enää ajan patinaksi.

Niinpä tonttuovi projekti oli aloitettava leikkimökin maalaamisella. Tässä kohtaa siippani kyllä ihan ystävälliseen sävyyn ilmoitti, että puutarhasta ja talosta löytyisi kyllä paljon akuutimpiakin korjauskohteita. Näinhän se tietenkin on, mutta tällä kertaa en todellakaan halunnut olla millään tavalla järkevä vaan seurata suurta inspiraatiotani. Tulihan siinä samalla sitten hoidettua leikkimökin maalaus ja kattokin on vielä tarkoitus uusia piakkoin.

Itse olen jollakin omalla hassulla tavallani järjestyksen ihminen. En nyt oikein osaa häiriintyä pienestä epäjärjestyksestä ja sotkusta, mutta kun siippani asetteli ruokapöydän tuolit väärään järjestykseen, pidin kyllä luennon siitä, mihin kohtaan milläkin kuosilla päällystetty tuoli oikeasti kuuluu😊

Luulenpa, että (järkevää tai ei) todella tarvitsin ihan pienen palan järjestystä puutarhaani tonttuoven muodossa, jotta silmälläni olisi joku paikka, jossa ”levätä” kaiken kaaoksen keskellä. Aika usein aamukahvilla ulkona sijoitunkin niin, että voin kääntää katseeni pois kaikesta kaaoksesta ja hyvillä mielin lepuuttaa silmiäni ihan siinä pienessä palassa järjestystä, joka puutarhastani löytyy.

Sitä vain, että kai meillä kaikilla on omat (joskus vähän hassutkin) keinomme selviytyä arjen haasteista… Toiselle se voi olla vaikka mindfulness ja toiselle puolestaan tonttuovi puutarhassa…

Aurinkoista viikonloppua toivotellen, SusannaK

P.S. Samaan aikaan pihan toisella puolella näkymä on tämä…

Haluatko saada uunituoreeltaan tiedon seuraavasta blogipostauksesta. Mikäli haluat lukea pieniä tarinoita kukkulan päälle rakennetusta keltaisesta talosta, sen ympäristöstä ja asukkaista, ota seurantaan Facebook-profiilini

https://www.facebook.com/SusannaK-Rakkaudesta-lajiin-2760697964003949/

Voit seurata blogiani myös   https://www.blogit.fi/susannak

Follow my blog with Bloglovin

Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *