Rahi kirppislöydöistä…

Se, mitä Koronakevään aikana olen todella kaivannut, on kirpputorit. Itse lähden useimmiten kirpputorikierroksella, en niinkään etsimään mitään tiettyä tuotetta, vaan katselemaan, kiertelemään ja inspiroitumaan. Monta kertaa kierrokseltani olenkin palannut mukanani vähän sitä ja tätä, ehkä joskus, jossakin yhteydessä käyttökelpoista. Sitten, kun löydöilleni antaa aikansa, niin yleensä ne päätyvätkin lopulta tavalla tai toisella hyötykäyttöön.

Tänään päätin viettää hieman laatuaikaa itseni kanssa ja lähdin oikein ajan kanssa kirpputorikierrokselle pitkästä aikaa. Toivoin löytäväni yläkerran käytävän somisteeksi jotakin pientä, hauskaa ja edullista. Alakerran märkätilojen remontin budjetti ”paukkuu” muutamien yllättävien löydösten johdosta siihen malliin, että nimenomaan edullisuus tulee olemaan sisustukseni ja somistukseni kantava teema luultavasti ajasta ikuisuuteen 😊.

On mistä etsiä…

Melkein olin saanut koko suuren kirpputorin kierrettyä, kun huomasin, että eräässä loosissa oli myynnissä virkattu jalkarahi. Hetken tuumin ihan vakavissani rahin hankkimista, mutta lopulta päädyinkin ostamaan huimasti edullisemman vanhan matkalaukun, joka löytyi rahin vierestä. Mieleeni nimittäin tuli tuosta virkatusta jalkarahista, että hyvinhän vanha matkalaukkukin toimisi rahina, kunhan sen päälle kokoaisi jotakin pehmikettä. Ensimmäistä kertaa kirpputoria kiertäessäni en tietenkään vielä tiennyt, että tarvitsen jotakin pehmikettä tulevaan rahiini… Ei muuta, kuin takaisin lähtöruutuun ja kiertämään uudemman kerran kirpputori ympäri.

Kierros numero kaksi olikin varsin voitokas. Löysin nimittäin vanhan tyynyn (50 snt), käsin kirjotun pöytäliinan (5€) ja omasta mielestäni aivan valloittavan ristipistoin koristellun sohvatyynyn (3€). Näine hyvineni suuntasin kotia kohti kokoamaan rahia. Helppo ja nopea homma, joka ei vaatinut muuta, kuin pöytäliinan ompelun tyynynpäälliseksi.

Ompelukonetta jouduin kyllä (rehellisyyden nimissä) hyvän tovin etsimään muuton jäljiltä… Sen verran kauan on aikaa vierähtänyt siitä, kun viimeksi olen jotakin ommellut:)

Hyvä juttu, pöytäliinasta jäi vielä hyvää pitsiä johonkin muuhun projektiin käytettäväksi…

Rahin alimmainen tyyny valmiina… Kirjailu on kaunis, joten voihan tätä käyttää myös päälimmäisenä tyynynä, kun ristipistot alkavat kyllästyttää…

Niinhän sitä tavataan sanoa, että rahalla saa ja hevosella pääsee. Tästäkin huolimatta uskon, että ihan hyvän sisustuksen ja kodikkaan tunnelman saa aikaiseksi, vaikka sisustuksen kantava teema olisikin edullisuus (ja tätä kautta tietenkin myös kierrättäminen), kuten itselläni. Edullisuuden näkökulmasta toteutettu sisustus vain vaatii hieman enemmän aikaa etsiä ja löytää juuri ne omaa silmää miellyttävät ja omaan kotiin tarpeelliset elementit…

Mukavaa viikonloppua toivotellen, SusannaK

Haluatko saada uunituoreeltaan tiedon seuraavasta blogipostauksesta. Mikäli haluat lukea pieniä tarinoita kukkulan päälle rakennetusta keltaisesta talosta, sen ympäristöstä ja asukkaista, ota seurantaan Facebook-profiilini

https://www.facebook.com/SusannaK-Rakkaudesta-lajiin-2760697964003949/

Voit seurata blogiani myös   https://www.blogit.fi/susannak

Follow my blog with Bloglovin

Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *