Ensivaikutelmia (kuvina) uudesta kodista…

Nyt on sitten muutto saatu vihdoin ja viimein jotenkuten suoritettua. Tavarat hakevat vielä jonkin verran omia paikkojaan. Isäntäväki itse puolestaan ihmettelee ja tutustuu pikkuhiljaa uuteen asumukseensa.

Uusi (vanha) talommehan ei, kuten kuvista käy ilmi, ole millään tavalla stailattu mukailemaan vallitsevia sisustustrendejä ja hyvä niin… Minun mielestäni talossa erityisen hauskaa on juuri se, että siinä näkyy asumisen erilaiset vuosikymmenet. Lisäksi talo on täynnä, ei niinkään välttämättä sisustuslehtien termistöllä viehättäviä, vaan paremminkin hauskoja yksityiskohtia.

Tunnelma talossa on vähän niin kuin Peppi Pitkätossun Huvikummussa, ”kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun”, mutta mielestäni juuri mukavalla ja persoonallisella tavalla. Talo, omine persoonallisine piirteineen, tuntuukin sopivan varsin oivallisesti sen uusien asukkaiden mielenmaisemaan 😊

Se, minkälaisen lisän asumisen vuosikymmeniin oma elämämme talossa jättää, jää vielä kaikessa rauhassa pohdittavaksi. Mahdollisimman paljon pyrin säilyttämään talossa jo olemassa olevaa, mutta esimerkiksi alakerran pesutiloja on remontoitava ihan vaan jo sen vuoksi, että talo pysyy kunnossa.

Tässä siis kuvakavalkadina ensimmäisiä tunnelmia uudesta kodistamme 😊

Tervetuloa meille…

Autotallin ja ulkovarastojen ovet, lukot ja sitä myöten tietenkin myös avaimet ovat oletettavasti

alkuperäistä kalustoa eli 1950-luvulta. Avaimet löysivät paikkansa vihreän sävyisen kuistin ikkunalaudalta.

Näkymä kuistin ikkunasta pihamaalle. Vuoden aika ja sääolosuhteet eivät nyt imartele näkymää sinänsä, mutta kevättä odotellessa…

Eteisessä läsnä on melko voimakkaasti 1970-luku, kaikki väliovat talossa ovat kuitenkin alkuperäistä kalustoa.

Valon häivähdys olohuoneen seinällä antaa jo toivoa keväästä… Olohuoneen tapetit ovat tämän tietämän mukaan alkuperäiset.

Tulisijoja talosta löytyy yhteensä kolme kappaletta, tässä olohuoneen takka…

Keittiön puuhella ei ole alkuperäinen, mutta ajaa asiansa hyvin eli lämpöä riittää…

Niistä asumisen vuosikymmenistä… Keittiössä ollaankin sitten 1990-luvun tunnelmissa.

Talon edellinen asukas oli jättänyt olohuoneen

miljööseen täydellisesti sopivan kattolampun…

Olohuoneen miljöötä…

Nyt en näköjään päässyt keskikerrosta pidemmälle, mutta seuraavissa postauksissa sitten ensivaikutelmia myös ylä- ja alakerrasta sekä puutarhasta ja tietenkin tulevaisuuden suunnitelmia talon suhteen 🙂

Terveisin, SusannaK

Haluatko saada uunituoreeltaan tiedon seuraavasta blogipostauksesta. Mikäli haluat lukea pieniä tarinoita kukkulan päälle rakennetusta keltaisesta talosta, sen ympäristöstä ja asukkaista, ota seurantaan Facebook-profiilini

https://www.facebook.com/SusannaK-Rakkaudesta-lajiin-2760697964003949/

Voit seurata blogiani myös   https://www.blogit.fi/susannak

Follow my blog with Bloglovin

Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *