Käänteinen ongelma…

Itselleni on viime aikoina ilmaantunut hieman haasteita ajan käytön suhteen. Ongelma on siinä mielessä käänteinen, että aika moni tuskailee omalla kohdallaan vuorokauden riittämättömiä tunteja. Itselläni ongelmia aiheuttaa tällä hetkellä liika ylimääräinen aika eli toisin sanoen mulla ei oo mitään tekemistä!

Boring…

Miten tähän tilanteeseen päädyttiin?

Muutama viikko sitten aloin heräillä öisin siihen, että jalkapöytää särkee. Kummallista kyllä, jalka ei oireillut mitenkään rasituksessa, ainoastaan öisin. Ymmärsin kyllä tässä kohtaa, että kaikki ei ole ihan kunnossa ja kevensin harjoittelua aika paljonkin. Koiran ulkoilutuksesta ja sauvakävelystä en kuitenkaan malttanut luopua… Virhe!

Lopulta jalka alkoi (tietenkin) oireilla liikkeessä, levossa ja ihan muuten vaan… Ei siinä sitten oikein auttanut muu, kuin ”konkata” lääkärin puheille. Lääkärin määräys: viikko ihan totaalista lepoa jalalle (ihan järkeen käypää) ja mikäli oireet eivät helpota, viikon päästä röntgeniin. Lääkäri nimittäin epäili oireiden perusteella rasitusmurtumaa.

Mihinhän koirakin katos, just kun tarttis leikkikaveria…

Viikko lepoa on tosi lyhyt aika ja ennen kaikkea olen kiitollinen, mikäli selviän säikähdyksellä, eikä jalasta löydy rasitusmurtumaa. Toivotaan parasta, perjantaina asia selviää, kun käyn kuvauttamassa jalan… Mutta se asian varsinainen ydin… Koska olen tottunut käyttämään paljon aikaa liikkumiseen, ennen kaikkea hölkkäämiseen ja koiran lenkittämiseen, jättää näiden aktiviteettien pois jääminen päiväjärjestykseeni melkoisen tyhjiön.

Toisin sanoen, en keksi itselleni mitään tekemistä… Kaikki talon työt on tehty, uusia remppaprojekteja ei ole suunnitteilla, joululahjat on hankittu ja paketoitu, nuorella herralla on omat menonsa, siippani on työreissussa ja kavereilla on omat arjen aikatauluttamisen haasteensa…

No nyt se sitten haluis leikkiä…

Uskoisin, että aika monikin saattaa, arjen kiireiden keskellä, haaveilla juuri tämän kaltaisesta tilanteesta… Kerrankin aikaa löhöillä sohvalla, lukea kirjaa tai uppoutua Netflixin maailmaan… Yritin, pitkästyin tunnissa. Lopulta päädyin internetin ihmeelliseen maailmaan ja google haulla Christmas, löytyi hetkellinen helpotus ajan käytön ongelmiini😊

Printattavat joulukalenterin laatikot löysin täältä

Vähän jäi vielä nuoren herran joulukalenterissa askarreltavaa huomiselle mutta mitäs sitten keksis…

Kinttua särkee edelleen siihen malliin, että hieman on vaikea kuvitella ensi viikollakaan vielä lenkkipoluilla risteilevänsä mutta toivottavasti voin ainakin kuluttaa aikaani vesijuoksun tai kevyen salitreenin parissa, ennen kuin ”sorrun” pelaamaan aikani kuluksi Fortnitea😉

Haluatko saada uunituoreeltaan tiedon keski-ikäisen sunnuntaihölkkääjän seuraavasta blogipostauksesta. Mikäli haluat seurata edesottamuksiani urheiluharrastuksen parissa, ota seurantaan Facebook-profiilini

https://www.facebook.com/SusannaK-Rakkaudesta-lajiin-2760697964003949/

Voit seurata blogiani myös   https://www.blogit.fi/susannak

Follow my blog with Bloglovin

Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *