Mä rakastan YouTubee…

Tänään tuli tehtyä, YouTuben inspiroimana, vähän erilaista oheistreeniä. Eipä tämä varmasti mitenkään erityisesti juoksuharrastusta edistänyt mutta tulihan liikuttua, ulkoiltua ja ennen kaikkea pidettyä hauskaa koko perheen voimin.

Mielestäni on aivan käsittämättömän hienoa, että nuoremmalla sukupolvella on YouTube. Itse harrastin lapsena ratsastusta. Niihin aikoihin Yle saattoi hyvällä säkällä näyttää ratsastusta kanavillaan kerran vuodessa. Niinpä minusta on aivan mahtavaa, että onpa oma kiinnostuksen kohde melkeinpä mikä tahansa, niin YouTubesta löytyy hyvää sisältöä aiheeseen liittyen.

Meillä on YouTuben kanssa sellainen sääntö, että sitä saa katsoa vain aikuisen seurassa. Niinpä nuorta herraa kiinnostavia sisältöjä on tullut itsekin kulutettua aika tavalla. Nuori herramme harrastaa suurella antaumuksella jääkiekkoa ja jalkapalloa, joten IlariPron ja Jaakko Parkkalin YouTube -kanavat ovat meillä ne kaikkein katsotuimmat.

Mielestäni molemmat tubettajat tekevät varsin viihdyttävää ja hyvää sisältöä. Monesti nuori herramme katsoo hetken näitä videoita ja lähtee sitten ulos harjoittelemaan aikaisemmin IlariPron tai Jaakko Parkkalin -kanavilla näkemiään lätkä- tai futiskikkoja eli kyllä nämä kyseiset tubettajat myös inspiroivat omaan tekemiseen ja harjoitteluun.

Pakko tunnustaa, että itsekin innostuin eräästä IlariPron futistempusta niin paljon, että päätin opetella sen tekemään. Haastoin myös siippani ja nuoren herran asian tiimoilta. Eipä siinä sitten muuta, kun koko porukalla futiskentälle harjoittelemaan. Aika nopeasti kävi ilmi, että temppu todellakin näyttää paljon helpommalta YouTubessa IlariPron tekemänä kuin todellisuudessa keski-ikäisen sunnuntaihölkkääjän toimesta suoritettuna.

Noin 150 toiston jälkeen luovutin ja päivän ainoa onnistuja Bottle Flipin suhteen oli nuori herra. Kuten todettu, vähän erilainen oheistreeni mutta ihan tehokas, kun vähän vielä teki juoksuvetoja temppuilun välissä. Tosin luulen, että huomenna oikea jalkani ei ole ihan parhaassa mahdollisessa vireystilassa (noin niin kuin juoksua ajatellen). 😉 Kumpikohan mahtaa toteutua ensin, kahden tunnin alitus puolikkaalla vai se, että opin tuon futiskikan? Molempien tavoitteiden saavuttaminen vaatii vielä aika paljon harjoittelua…

Youtubeen palatakseni… ”Pommin” varma keino välttää illalla käytävä keskustelu nukkumaan menoajasta on ilmoittaa, että nyt on äidin vuoro katsoa YouTubea telkkarista ja äiti aikoo katsoa videoklippejä Italiassa järjestettävistä maratoneista (hyvä yhdistelmä sinänsä, sillä minä pidän sekä juoksemisesta että Italiasta). Tässä kohtaa nuori herramme siirtyy yleensä ihan vapaaehtoisesti ja käskemättä yläkertaan ”köllimään” 😊

Nuoren herramme futiskauden päättäjäisiin oli kutsuttu viime syksynä yllätysvieras… Se valtava riemu, kun selvisi, että yllätysvieras oli IlariPro ja nimmari pääsi tietysti nuoren herran huoneen seinälle paraatipaikalle, heti HIFK:n logon välittömään läheisyyteen.

Bottle flip Dahlströmin, Kairisen ja Ilaripron tekemänä https://www.youtube.com/watch?v=js1QiIf1Nqs

Käy tykkäämässä;

https://www.facebook.com/SusannaK-Rakkaudesta-lajiin-2760697964003949/

niin saat uunituoreeltaan tiedon uusista blogipostauksista

Tai ota seurantaan 🙂 https://www.blogit.fi/susannak

Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *